upp och sen rakt ner....

......typ. Skulle ju iväg och träna idag men Aqua hade rullat sig för nära staketet och dragit upp ett sår på framsidan av hasen. Ganska djupt men inte så stort. Vi åkte till kliniken för att sy för säkerhetsskull (jag tyckte dock inte det behövdes...) och det betyder då att vi kommer missa tävlingen i helgen OCH Skyrup nästa helg. Jag har sett fram emot Skyrup så länge nu och det suger så jävla mycket att missa det!!! För ett litet skit sår. När vi skulle sy så var Aqua lite krånglig att lokalbedöva, så veterinären ville först SÖVA??? henne. Veterinären försökte typ sticka 3 gånger sen gav hon upp, försökte inte ens på något annat sätt. Jag bara, vafan?? Lyft ett annat ben så kanske det går. Och visst gick det. Sen fick jag vääääärsta längsta programmet, Aqua ska typ ha boxvila och bandage i en månad. Bandage upp till bakknäet ungeefär. Nej, nej, nej. Jag är så emot boxvila så det finns inte. Det finns inget rätt eller fel utan alla veteinären säger olika. Vår vanliga veterinär är alltid positivt till att vi kan ha hästarna i vanlig hage oavsett vad det är (efter ett par dagar såklart, vid behandling osv..). Såklart kommer Aqua stå på boxvila nu ett par dagar men sen får hon gå i vanlig hage, absolut inte i över en månad. Jag blir bara så sur över vilken dryg veterinär vi fick och vilket sätt hon hade. Vafan, ska man jobba med människor (delvis) så ska man väl ha en positiv inställning... Vår veterinär Jonas är alltid positiv, trevlig och försöker alltid se det ljust. Han är bäst. Nu är jag bara sur över att vi missar tävlingen och på det fick drygaste veterinären med drygaste schemat. Kommer göra tvärt emot ändå. hehehheheheh.
 
Ibland är det bra att ha en blogg där man kan skriva av sig lite.

Kommentarer
Postat av: Fia

Känner igen det där med otrevliga veterinärer, känns många gånger som att de bara tycker det är jobbigt när kunderna kommer och så ska de väl inte vara?!?

Rätt av dig också att gå emot veterinärerna lite i behandlingen, man känner i regel sina djur bäst och får helt enkelt ändra efter vad som passar bäst dag för dag. En vän var inne för en allvarlig hovspricka på sitt fullblod som är van at gå på lösdrift - åtta månader boxvila var deras ide, WHAT? Helt galet alltså han fick stå inne i tre dagar tills den värsta smärtan försvann men sen blev det hage igen och så här långt fungerar det utmärkt, är ju bättre än att klättra sönder sig i en box!

Tråkigt med Skyrup men håller tummarna för dig till nästa år och att hon repar sig snart!

2014-09-05 @ 23:16:30
URL: http://sbhobbyfoto.n.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0