måndag

Har trimmat Cazzilla en stund på fältet, nu börjar jag äntligen kunna rida lite mer ordentligt. En vecka kvar sen kan jag köra på som vanligt och börja hoppa lite igen. :) Idag kändes hon faktiskt helt okej fin. Jag har jobbat mängder med öppnor för att få loss henne i sidorna, hon är så stel. Men nu känns det som det börjar släppa lite. I galoppen är det mängder av jobb, dels stärka sen lösgöra samt att få ihop henne och mer på baken. Men det kommer!
 
Har även vart hon Eamon som jag haft praktik hos på gymnasiet men även hopptränat för i många år. Där fick jag gärna vara fram tills jag hittat ett hästjobb. Så imorgon ska jag dit, börjar klockan 7. Zzzzzzzz... Det ska bli jätte kul att vara där men det kommer ta ett tag att ställa om mitt dygn haha. Har liksom somnat vid två och vaknat vid tolv. Men jag som bara chillat i månader nu, som i vanliga fall alltid haft något att göra på dagarna är liksom taggad på att mocka imorgon. Då förstår ni nog hur rastlös jag är haha! Eamon är så engagerad och inspirerande så det ska bli jätte kul att vara där lite igen. Kommer även kunna ta med mig någon av hästarna ibland för att träna. Så det kommer nog bli jätte bra.
 
Nu ska jag kolla färdigt Paradise Hotel och sen försöka sova. :) Fick en bild skickad på Aqua från en tävling tidigt i våras. Längtar tills vi är ute på tävlingsbanorna igen.

Kommentarer
Postat av: elin

Jättefin bild!

2014-09-30 @ 10:50:41
URL: http://teamtuben.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0