grrrrrrr

Ni vet känslan när man tränat inför något i minsta detalj. Jag har verkligen lagt ner tid för jag ville kunna prestera bra i Skyrup, men sen rycks allt undan på en sekund. Det är svårt att inte bli besviken då. Ännu svårare när en veterinär nästan skrattar en i ansiktet för man inte kan åka. Det kommer fler tävlingar och fler chanser att åka till Skyrup, men när man sett fram emot något så blir man ändå besviken...
 
Har varit i stallet nu och fixat med hästarna. Byggt en sjukhage till Aqua i deras vanliga hage, släppt ut dom, skrittat Cazzilla, mockat osv... Ska tillbaka sen ikväll och ta in dom, spruta Aqua med pencillin (eller inte jag då, har sån sprutforbi!!), ge kvällsmat, fixa med Dino och kanske rida Appis. Det är lite skillnad på att ha hästarna ute dygnet runt och sen helt plötsligt ha de i box + sköta det mesta själv.
 
Aqua sjukhage. Här ska hon enligt vet. gå i 2 veckor. I en liten ruta.. Fan heller. Hon ska ut om ett bra dagar i vanlig hage med Cazzilla dygnet runt. (La på Aqua svettäcke för hon har varit lite irriterad på flugorna denna vecka när det varit sol. Har inget flugtäcke...detta kanske hjälper lite iaf) :)
Aqua inpacketerade ben. Hon ska enligt veterinär ha bandaget i 3 veckor så här?? För att det ska ge stöd så hon inte rör såret för mycket. Ehm, det tror jag inte på. Kommer ta bort det om några dagar och sen får hon gå utan de..
 
Ni skulle skratta om ni såg hur lite såret var och att veterinären ville söva ner henne för att hon inte kunde lokalbedöva. Herregud, lite får man väl anstränga sig och försöka, det var ju inte så att hon försökte utan gav upp efter 2 minuter. Söva en häst för ett litet sår, neeeeejjj då skiter jag hellre i att sy. Finns ju risker med att söva och jag kan tänka mig att det inte är helt billigt heller. Grrrrrrrrrrrr, jag är arg och rätt bra på att älta saker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0