tränat för peder

Gud vad dålig jag blivit på att skriva här. Dagarna går verkligen i ett och så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Något ni vill läsa om? Idag har vi tränat för Peder, vi red markarbete. Jag tycker Aqua inte riktigt har haft samma stöd som tidigare men idag i traven var hon jätte fin. Fick henne fram till handen. Han sa att jag skulle ha henne lite kvickare i bakbenen genom att göra tempoväxlingar och halvhalter, och ja till slut jobbade hon på så bra med sina bakben. Blev en jätte skillnad. I galoppen sen gick det inte alls bra. Vi skulle göra små volter och det är inte Aquas starkaste sida.. plus att vi red utan stigbyglar. Kändes som jag hade hela henne i handen och det blev inget bra av det. Måste tänka lite samma där att rida mycket tempoväxlingar samt att inte bara rida på fart framåt utan driva på bakbenen fram till handen och samla upp det. Annars blir hon bara platt. Men det ska väl gå att få ordning på henne så småningom ;) Det enda dom tjatar om både Lisen och Peder är tempoväxlingarna, så det ska vi väl få till bättre. :)
 
Imorgon tänkte jag trimma igenom Aqua och jobba med det som jag fick tips om idag. Sen på onsdag ska vi hoppträna! Det ser jag fram emot. :) Jobbar bara fyra dagar till nu innan jag är ledig, jag längtar. Ska bli så skönt att komma ''hem'' lite. Räknade ut hur många timmar jag jobbade förra veckan (utan ledig dag) och det var runt 80 timmar hehehe.. Asså efter att jag jobbat med hästar sen så kommer alla andra jobb kännas rätt chill.
 
Åt tacos tillsammas med tjejerna jag bor med i fredags på halloween. :)

Kommentarer
Postat av: Annica W

Va kul att du har fått jobb hos Lisen och Peder, du kan väl berätta vad du får göra, hur ser en dag ut,vad tycker du m.m. Gärna bilder med. :)

2014-11-03 @ 22:22:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0