onsdag

Har varit i Jkpg från söndag tills idag så hästarna har vilat då vi inte fixat klart med stallplats än. Men nu är jag tillbaka i Falkenberg igen och har ridit lite. Cazzilla var den som skötte sig bäst idag och det kändes som vi tog ett steg framåt. Jag red henne på fältet och grusvägen. Jobbade mycket med öppna för att få loss henne i sidorna. I galoppen sen släppte något och hon galopperade på sina bakben. Har nog aldrig suttit på henne när hon haft den galoppen. Kunde korta och länga utan att hon slog om, hon slog heller inte om i övergångarna vilket hon nästan alltid gör. Så hon fick mycket beröm när vi skrittade hemåt. :)
 
Aqua var rätt spänd på fältet men kändes helt okej på grusvägen. Red lite utan stigbyglar på henne vilket jag måste göra några minuter varje dag, order från Lisen. :p Imorgon ska jag åka till ridhuset och hoppa båda. Aqua lite mer ordentligt då vi ska tävla i helgen och Cazzilla ska bara få komma iväg och hoppa några språng. Hon har inte varit iväg och hoppat på flera månader och nu i höst bara hoppat våra egenbyggda hinder på banan. :) Så ska bli spännande att se vad hon säger om det. Men jag tror hon kommer vara avslappnad.
 
 Sen tog jag in Dino och borstade av honom medan Tess stod i boxen. Vi gick även runt lite på grusvägen, han har lärt sig hur man går i grimma och grimskaft nu. :) Det ska börjas i tid hihi
 
De fick dela på lite havre med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0