kort film från idag

Hoppade som sagt Cazzilla idag vilket gick bra! Har ju inte riktigt kunnat hoppa henne ordentligt det senaste utan all fokus har varit på att få henne avspänd på titthinder. Idag tittade hon ingenting även om vi hoppade skyltar och vattenmatta. När jag väl slutade pressa henne och gjorde allt lite mer avslappnat så slappnade även hon av. Det var lite kämpigt där ett tag och jag var lite osäker på fall jag faktiskt skulle reda ut det hela... Men när jag väl hittade problemet till varför hon bockade och överhoppade sig så löste sig allt väldigt snabbt :)
 
Vi hoppade en kort bana och sen avslutade vi på ett högre räcke. Har bara hoppat 50cm hinder de senaste och innan de bara några enstaka språng på 1m men idag testade vi ett lite högre. Hon verkade inte banga för de utan hon är väldigt modig av sig samtidigt som hon är rädd om benen vilket är något man verkligen önskar hos en hopphäst. Antingen så är hästen extremt rädd om sig men då väldigt feg på hinder eller så är den väldigt modig men då inte så rädda om sig (tänker på aqua hehe). Så det är något väldigt positivt. Hoppas hon sköter sig lika bra på hoppträningen på onsdag och håller sig avspänd på titthinder även då :) Då kanske vi kan börja kolla efter någon tävling snart hihi :)
 
Hon klipper ju detta räcket (på 1,15 som pappa så fint nämner i filmen hahha) hur lätt som helst, fatta då när hon fått upp styrkan lite mer.... ska bli spännande och se hur hon är i sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0