hoppträningen igår

Träningen igår gick som sagt bra, Aqua kändes mycket bättre på marken denna gången och då blir hon ju såklart mer ridbar mellan hindren. Hon hoppade många fina språng och var ändå rätt så rädd om sig. Banorna flöt på helt okej, vi hoppade upp till 1,20 i de ridhuset som är ganska litet så hindren kommer snabbt ur sväng. Men fick problem till en kombination där jag inte hittade något läge bara, så la massa volter vilket jag annars aldrig brukar göra. Vet inte riktigt vad som hände... Men det löste väl sig sen, även fast det inte riktigt kändes helt hundra. Jaja.. Till helgen måste jag tänka på att få upp och fram hennes nos lite för hon krullar lätt ihop sig och hamnar i framvikt. Jag själv måste också sitta upp mer, trillar lätt fram när hon själv lägger sig framåt. Så ska det säkert gå bra, det är ju ''bara'' en lokal och inga höjder precis. :) Jag själv måste bara skärpa mig lite och rida ordentligt, Aqua kan ju det är ju jag som måste lära mig..
 
Det blev en rätt lång träning igår med framridningen och ganska många språng sen när vi började hoppa. Så Aqua får skrittas lite idag och sen ska jag bara trimma igenom henne lite imorgon. Cazzilla ska jag hoppa lite idag, vet inte riktigt vad för övning det blir. Men tittiga hinder iaf!
 
Ett språng från träningen igår. Vet inte riktigt vad jag gör när hon hoppar såna fina och lätta språng. Antagligen är nosen framme och jag är helt klar i handen samtidigt som jag sitter upp. Då kan hon hoppa som hon ska.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0