falbygdens 22 mars

1m, 0+0 fel.
Denna rundan kändes helt okej, på framhoppningen fick jag en väldigt bra känsla och Aqua hoppade super. Inne på banan så flöt allt på bra, till andra hindret i omhoppningen fick jag inte rätt på galoppen så det blev lite trav där i svängen hehe. Sen mot sista linjen blev det lite obalans i svängen som sen satt kvar fram till oxern. Tog det som sagt väldigt lugnt här och ville bara sätta en fin runda.
 
 
1,10, 0+0 fel.
Inför denna rundan kändes inte allt hundra, hittade inte riktigt distanserna på framhoppningen och jag var lite nervös. Så det ställde till de lite och jag red inte alls som jag skulle. Hela rundan blev kaos egentligen. Det största problemet var väl att jag själv inte hittade lugnet och letade distanser hela tiden och tog första bästa typ. Syns på bågen där jag tar bort ett galoppsprång i svängen och sen mot räcket tar jag bort ett till. I omhoppningen svängde jag lite snävare men sen glömde jag faktiskt att ta innanför det gröna räcket igen och även efter kombinationen skulle jag tagit innanför. Men Aqua låg i handen och jag fick inte alls upp henne på bakbenen och allt kändes skit hehe...
 
 
Däremot så känns det som Aqua har lite fler ''växlar'' nu, hon går att rida på framåt och det går att sätta tillbaka henne. Då hoppar hon också ännu bättre då hon kommer mer på bakbenen. Som sagt så hoppade hon super igår, var rädd och kvick av sig. Men måste bli ännu mer konsekvent i markarbetet gällande tempoväxlingarna. Bara trimma vidare tills nästa tävling som är om 3 veckor tror jag. :)

Kommentarer
Postat av: Alva

Du är sååå himla duktig!!

Svar: tack så himla mycket, glad jag blir :')
isabella fransson

2014-03-24 @ 20:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0