vilken häst?

Nu kör jag en obligatorisk fråga här som alla bloggare någon gång ställer. Vilken av mina hästar skulle ni vilja ha och varför? :)
 
Appis? Rolig att rida varje dag. Älskar att hoppa, komma ut i skogen och trickträna. Har inte så mycket hoppkapacitet. Lite reserverad till nya människor.
 
Tess? Om vi bortser från hennes ledbandsskada nu då. Lite åt det pigga hållet och har nog endel hoppkapacitet. Älskar att galoppera ute i skogen. En väldigt mysig häst som älskar att bli ompysslad.
 
Aqua? Ganska seg att rida på banan, skogen är hennes favoritställe. Ganska svår i dressyren men hoppningen väger upp där man alltid kan lita på henne. Har nog endel hoppkapacitet också. Lite skeptisk till vissa saker och riktigt envis men när man väl får henne med sig är hon hur mysig som helst.
 
Tar med Cazzilla också även fast vi inte äger henne. En häst som älskar att bli ompysslad och stå i centrum. Mot det piggare hållet som har endel hoppkapacitet. Rolig att rida varje dag. Väldigt modig häst som samtidigt kan bli väldigt feg i vissa situationer.
 
Så, vilken är eran favorit och varför? :)
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Skulle välja Tess för att hon verkar vara den lugnaste och stabilaste av dem, en häst som alla i familjen kan ha glädje utav :)

2014-06-04 @ 17:30:22
Postat av: Elise

Appis helt klart! Jag bryr mig inte om hoppkapacilitet utan vill mer tycka om individen, och vad jag kan läsa mig till verkar Appis mest min typ:)

2014-06-05 @ 09:42:10
Postat av: Alva

Tess!
Hon verkar så glad och mysig ;)
Hehe vilken är din favorit?

2014-06-05 @ 13:01:23
Postat av: Alice

Tess! Hon verkar ha en enorm kapacitet och en känns som en häst som passar mig bra. Håller tummarna att hon blir helt återställd! :)

2014-06-06 @ 10:59:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0