trimmat och hoppat

Cazzilla var först ut, hon hoppades lite. Kändes helt okej idag, lite dåligt ihop och lite dåligt på bakbenen, men har inte trimmat henne något i veckan utan hon har bara joggats i skogen! Däremot hoppar hon mycket jämnare språng nu när dressyren börjar gå bättre. Innan kunde det komma ett bra språng och sen ett jätte dåligt, men nu hoppar hon runda spänstiga språng hela tiden.
 
 kort film
 
Sen trimmade jag Aqua på små hinder. Hon kändes mycket bättre idag. Hon har släppt bort sina bakben sen förra veckan då pappa red henne lite (smart häst ;)) så hon vill inte riktigt sätta under sig. Men hon kändes ändå väldigt lösgjord och fin. När jag jobbade henne lite på små hinder så började hon komma mer på bakbenen igen och inte tjura ihop när jag tog en halvhalt. Men vilken skillnad det är på hennes språngkurva när hon inte jobbar med bakbenen, då blir hon väldigt platt och hoppar inte alls med ryggen. Så det blev väldigt stor skillnad när jag sen fick henne att jobba rätt, då fick jag även en väldigt bra känsla i handen med ett stadigt stöd :)
 
Så lite trim imorgon på små hinder och ev. på lördag med om inte allt känns hundra, så kommer hon nog kännas någorlunda bra på söndagens tävling :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0