resultat svarttorp cazzilla

Igår efter tävlingen så grillade vi och sen mötte jag en kompis nere på piren. Vi satt och pratade och drack cider i ett par timmar då hon ska flytta... Alla mina kompisar är verkligen utspridda överallt. Det var därför jag aldrig hann skriva något igår men här kommer iaf lite om tävlingen med Cazzilla igår.
 
90cm 4 fel:
Hon var jätte spänd!! Det var framridning i ett litet ridhus och så blåste det väldigt mycket. Det gjorde henne väldigt spänd. Dessutom var det rätt tittigt. Hon stod emot lite faktiskt, på de första två hindren och sen tittade hon till på 4an som var väldigt tittigt och det var även det vi rev. Men sen släppte det lite mot slutet, men fortfarande väldigt spänd.
 
1m 8 fel:
Här la jag ner mycket tid på framridningen för att få henne avspänd. Hon kändes jätte avslappnad på framhoppningen vilket även följde med in på banan. Vi rev ettan där hon var lite lång, låg och ouppmärksam. Sen rev vi 5an där jag skulle rida 7 galoppsprång på bågen men fick in 6,5 typ. Rev iväg henne lite efter den konstigt byggda svängen och därför blev hon alldeles för lång. De 3 sista hindren kändes bra iaf. :) Ingen dålig runda på något sätt, men det saknas styrka, ridbarhet och rutin.
 
Nu har vi en tävling om 2 veckor men efter det inga på ett tag, därför tänkte jag åka på pay and jumps med henne ganska ofta så hon slappnar av. Hon behöver bara rutin!!
 
 
Hon hoppar ju så fint när hon väl slappnar av!!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Hur går det med Tess nu och när kommer fölet? Skulle va kul med en update! :)

2014-06-15 @ 17:47:41
URL: http://camzod.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0