Resultat ntrk Cazzilla

Tycker vi tog ett steg framåt idag, eller jag har kommit på lite hur jag ska rida henne och det blev stor skillnad på henne. :) Har ju trimmat stenhårt i veckan ;).... eller inte, men två konsekventa pass blev det och det gjorde skillnad.
 
1m 4 fel:
Denna rundan kändes helt okej, ingen dålig runda men inte jätte bra heller. Fick ihop henne ganska bra och hon hoppade bra. Mot näst sista hade hon korsgalopp och det blev lite vingligt i anridningen därav nedslaget. Måste försöka hinna rätta galoppen även fast det är kort mellan hindren.
 
 
1m 0+4 fel:
Denna rundan kändes jätte bra. Jag fick ihop henne i anridningen, upp med nosen och in med bakbenen. Hon fick en helt annan språngkurva och hoppade igenom hela sig och visade lite bakbensteknik. På 3an hoppade hon mig ur sadeln haha. På andra i omhoppningen blev hon tjafsig i svängen och jag tror inte riktigt hon såg hindret förrän ett galoppsprång innan så hon hoppade av och landade i hindret. Var lite rädd att hon skulle börja överhoppa sig men hon verkade inte ''ta åt sig'' av det. :) Hon blir lite slängig med huvudet och släpper stödet ibland, tror det främst beror på att jag ställer lite krav på henne och vill ha in bakbenen. Men ska testa ett vanligt rakt bett i veckan och se vad hon säger om de! :)
 
Jag är iaf jätte nöjd med denna rundan. Rytmiskt och bra språng :)

Kommentarer
Postat av: Sanna&Frida

Jätte fin blogg!! Besök gärna våran och lämna en kommentar! :) Kram Hopphastarnas@horseworld.se

2014-06-01 @ 21:06:36
URL: http://hopphastarnas.horseworld.se
Postat av: Anja

Hej! Just nu har jag en bloggtävling där Du har chansen att vinna ett jättefint tagelarmband med tagel från din favorithäst!
Tre enkla regler och väldigt stor vinstchans!
Länk: http://castarha.wordpress.com/2014/05/24/nya-tavlingsregler/

Ha en bra dag och hoppas att Du vill vara med och tävla!:)

2014-06-02 @ 18:04:29
URL: http://castarha.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0