resultat ntrk aqua

Aqua fortsätter med att sätta felfria rundor!! Börjar kännas riktigt bra nu :)
 
1,10 0+0 fel, placerad 6a av ca 50 starter.
Kändes väldigt enkelt hela rundan igenom. Lite dåligt igång på första linjen där det var 7 galoppsprång, fick lite stort på 2an men annars flöt allt på väldigt bra. :) Tog det rätt lugnt i omhoppningen, svängde lite snävare och galopperade på men det räckte än till en sjätte placering! :)
 
 
1,20 0 fel, andra utanför placering.
En tidshoppning. Rätt ''lätt'' banan med bara två relaterade avstånd. Jag tycker det kändes lite av och på, men det är inget som syns på filmen. Sen hade jag egentligen planerat att rida 6 galoppsprång lite innerbåge mellan 5an och 6an där det var 7 normala men hamnade lite långt ut efter 5an så satte tillbaka henne på 7 istället. Jag försökte svänga lite snävare på vissa hinder men prioriterar bra rundor istället för placeringar. Får ta det bit för bit, nästa gång kan jag säkert rida lite snabbare ;)
 
 
Känns som vi tar oss närmre 1,30 debuten för varje start som går. I björbäck som är i slutet av juni har jag anmält en 1,25 för att testa på de :) Jag har börjat hitta tillbaka till min ridning nu och jag ser avstånd, problemet var nog mer att jag hetsade iväg så i anridningarna så fort jag såg ett avstånd. Men nu har jag tränat på att vänta hela tiden och det känns jätte bra nu. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0