tisdag

Bästa sättet att trimma på tycker jag är ute på gräsvägar mellan fält eller grusvägar. I skogen blir det lite för mycket att titta på (om man har en tittig häst som Aqua då..) men på gräs/grusvägar är hon avslappnad och fokuserad på mig. :) Var ute och trimmade lite idag och hon kändes väldigt fin!! Hon var framme och väldigt uppmärksam på mig. Rakriktade, flyttade för skänkeln, tempoväxlade osv.. och hon lyssnade jätte fint samt hade ett bra stöd.
 
Igår var vi i ridhuset och hoppade. Gjorde denna övning. Tränade på att kunna galopperade genom svängen och sen bara sitta upp och vänta. Det vanligaste felet man gör att tvärt om. Inte galopperade genom svängen och sen rida iväg hästen. Aqua kände fin och jag hade en helt okej känsla. Det märks att jag vart ute och tränat på galoppen nu då hon var väldigt framme och uppmärksam på hindren. Känns bra inför helgens tävling :D
 
Imorgon ska jag till Liseberg med famlijen så då får Aqua vila. Men sen ska jag rida samma runda som idag på torsdag, fast rätt lugnt. Sen är vi redo för en förhoppningsvis bra tävlingshelg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0