tankar om livet

Jag är så spänd på vad framtiden har att erbjuda. För ett år sen var jag riktigt förvirrad och hade inte en endaste aning om vad jag ville göra. Sökte in till basåret för att ha något att göra till hösten och få tänka ett år till. Nu har allt blivit lite mer klart och jag vet vad jag vill göra här och nu. Jag försöker leva i nuet och inte planera så mycket. Nu känner jag för att testa på att jobba med hästar och det är de jag ska göra i höst. Jag vill göra så mycket med mitt liv innan jag börjar plugga, eller träffar någon.
 
När jag var tillsammans med min förra pojkvän så blev jag skrämd av att allt var så bra mellan oss. Jag var rädd för att det skulle hålla länge. Jag ville inte. Samtidigt som jag bara ville vara med honom. Det fanns och finns så mycket jag ville/vill göra, men jag tappade nästan lusten till det pga jag inte kunde. Jag ville ju vara med honom. Förstår ni känslan? Känslan av att vara beroende av en annan människa. Det vill jag aldrig bli igen, inte här och nu. Jag vill leva, jag vill uppleva saker. Inte flytta ihop med någon och leva det livet resten av mitt liv. Vissa kanske vill det men inte jag. De förstår jag mig inte på. Livet har så mycket mer att erbjuda än kärlek till en annan männska. Man kanske kan uppleva saker ändå, även fast man är i ett förhållande. Men jag kunde inte det, mina drömmar suddades ut. Jag hade inte lika stor vilja längre. Nu är det de enda jag vill, att uppleva saker på egen hand, utveckas som person. I framtiden ska jag inte tänka ''varför gjorde jag aldrig det?'', jag ska ta alla chanser jag kan till att leva. Tänka lite yolo, även fast jag hatar ordet så har det ett bra budskap.....Någon som delar samma tankar?
 
Nu känner jag bara att jag vill bli riktigt duktig med hästar och ridning. Jag vill verkligen lära mig och just nu har jag mängder av motivation. Ser fram emot hösten och året i hästbranchen. :) Att vara öppen och personlig i en blogg som faktiskt endel läser är lite skrämmande. Vem som helst kan ju faktiskt läsa. Men...yolo ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0