ridpassen

Appis och jag var ute på en kort tur mellan fälten. Skrittade endel men travade och galopperade några minuter. Hon är ju inte igång så än så länge blir det bara några minuter trav och galopp. Meningen är heller inte att hon ska igång ordentligt utan jag rider henne bara lite för hennes skull men oxå för hon är så rolig att rida. :) Jag vet verkligen exakt hur hon funkar. Jag har dessutom utvecklats enormt sen jag red henne för ett år sen. Jobbade henne i en avslappnad form, tänkte på rakriktningen så gott det gick och bara att hon ska vänta. Hon har mängder har energi så ett litet snesteg så studsar hon mest runt och blir spänd.
Skogsmullehästen ser inte riktigt ut som en skogsmulle med grejerna på ;) Hoppas hon får bort gräsmagen nu när jag motionerar henne lite.
 
Sen red jag Aqua en sväng i skogen. Vi klättrade lite och Aqua var väldigt spänd av blåsten. När jag kom tillbaka avslutade jag lite på banan för att få henne fokuserad och avslappnad igen. Då kändes hon okej, bara jag som inte riktigt kunde sitta ordentligt i mina mysbyxor och endast ridskor. Jag har verkligen svårt att rida ordentligt utan chaps eller stövlar. Min skänkel blir jätte ostadig då... Imorgon tänkte jag åka till ridhuset och jobba henne över lite små hinder. Träna på galoppen. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0