resultat halmstad dag 1

1,15, 8 fel:
Denna rundan kändes faktiskt väldigt bra. Jag galopperade på och plockade inte bort galoppen mot hindren. Lite för mycket framåtläge på sista kanske. Hon tittade till på 4an och hoppade lite spänt och på 5an sen blev det lite kort. Hade räckt med ett nedslag.
 
 
1,25, 8 fel: (debut)
Denna rundan kändes mycket sämre. Jag hade för dålig galopp och plockade bort alldeles för mycket galopp mot hindren.. Rev insprånget i kombinationen och även sista där jag red iväg henne och det blev ett omtramp.... Inte alls nöjd.
 
Jag förstår inte hur det kan vara så svårt att rida exakt likadant... Det händer allt för ofta att jag glömmer galoppen, när ska jag lära mig? Det känns som jag står om stampar på samma ställe. Jag kommer ingen vart. Så länge jag inte hittat rätt galopp eller anridning kan jag inte gå upp till 1,30. Jag måste hitta rätt ridning och känna mig mycket mer säker än vad jag gör nu. Jag måste veta exakt hur jag ska rida och bara göra det, då är vi redo för snäppet högre. Men inte innan det. Imorgon ska jag bara tänka på galoppen och att inte plocka för mycket i anridningarna. Bara vänta ut hindret i en bra galopp. Hitta flytet som jag gjorde i 1,15 klassen idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0