-

Vad är det för hästjobb du letar efter?
 
Jag har inte som mål i livet att jobba med hästar genom att driva en verksamhet i form av försäljning/tävling/träning osv.. Min dröm är att bli veterinär. Men just nu känner jag för att jobba med hästar ett tag. Det jag vill få ut av det är främst att utveckla min ridning, jag vill bli så bra som möjligt. Om man jämför med att jag nu tränat för tränare kanske 1-3 gånger per månad till att få hjälp varje dag, kunna få hjälp på tävlingar och alltid ha någon att kunna vända sig till gällande frågor man har. Kunna visa filmer från tävlingar och få tips och hjälp om vad man ska förbättra. Kunna ha någon som ser hästen flera gånger i veckan och på så sätt kunna få ännu mer hjälp hur den ska ridas. Fatta vilken möjlighet det är för att kunna utvecklas. Därför vill jag jobba med hästar ett tag.
 
Men jag vill också utvecklas som person och testa på det. Annars kommer jag bara ångra mig i framtiden att jag aldrig tog chansen att jobba med hästar ett tag. Jag vill komma till en ryttare där jag kan få mycket hjälp med min ridning. Från början kanske man inte får rida så mycket och därför är det ju bra att jag kan ha med en egen häst att träna med. Har pratat med mina tränare och alla säger samma - viktigt att komma till ett professionellt ställe där ryttaren duktig. Du kan hamna vart som helst, det finns så mycket hästjobb men det är viktigt att hamna där ryttaren har mycket kunskap. Jag har inga problem att flytta så vart det ligger spelar mig ingen roll. Det viktiga är att jag trivs, kan utveckla min ridning och att ryttaren som jag jobbar hos är riktigt duktig och professionell.
 
Sen får framtiden utvisa hur länge jag stannar, kanske blir jag kvar i många år eller bara ett par månader. Jag försöker hela tiden tänka på att ''leva i nuet'' och inte stressa över att ex. börja plugga eller stabilisera mig någonstans. Den tiden kommer. :) Just nu vill jag bli så bra jag bara kan i ridningen.
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej! väldigt fin och läsvärd blogg du har :) Kika gärna in på min om mina två hästar :)

2014-07-31 @ 10:40:52
URL: http://johannalong.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0