vååååårväder <3

Vilket vårväder de har varit idag!! :D Äntligen. Tog en 2 timmars promenad med en kompis under dagen och sen åkte jag upp och red ut med pappa. De blev mest klättring i skritt vilket är super för båda. Väldigt bra för Aqua just nu då hon helst vill springa ifrån sina bakben, så nerförsbackarna i långsam skritt är väldigt bra.
 
Avslutade lite på ridbanan med Aqua. Jobbade med övergångar och tempoväxlingar samt att hon skulle ha ett stöd på ytter. I börjar var hon lite stel men sen släppte de väldigt bra och hon kändes fin. Men mycket jobb kvar, så imorgon blir det trim på banan igen förhoppningsvis i vårvädret. Cazzilla vilar, men på torsdag ska jag trimma henne ordentligt :p För på fredag vilar båda eftersom jag ska till gbg horseshow och sen i helgen tänkte jag hoppa lite studs/någon serie med båda och även lite titthinder med Cazzilla :)
 
Nu är jag verkligen motiverad, jag tappar alltid motivationen när någon häst inte känns helt hundra och då vill jag helst inte vara i stallet. Men nu när Aqua känns fin igen och träningarna har kommit igång så vill jag bara rida, rida och rida!! Har dock inga tävlingar inplanerade än då det typ inte fanns några de närmsta men först vill jag att Aqua ska bli ridbar och jag behöver hoppträna lite med hehe.
 
Skulle lägga in en fin bild men det går inte ladda upp nu... blä  Nu gick de, en bild på cazzilla för ett tag sen :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0