Söndag

Igår tog pappa och jag en lång tur ute på båda hästarna. Det blev en hel del galopp och båda var nog lite trötta när vi kom tillbaka :) 

Idag var kiropraktorn och kollade Aqua igen. Han behandlade henne för kanske 7-8 veckor sen och då var ju hela hon spänd och inte alls bekväm. Idag var det en helt annan häst, något har ju hänt och vi vet inte riktigt vad men nu känns det nästan som hon är sig själv igen. Lite spänning i muskeln i högerbakknä som jag ska massera och även stretcha. Sen var hon lite spänd i en halsmuskel med som ska masseras :) vilken skillnad det blivit, för några veckor sen kunde jag inte röra henne under magen för hon bara sparkade och tjurade men nu visar hon inget obehag där. Vi trodde först hon hade fått ont i magen eller något men läste på internet och det kunde bero på spänningar vilket det nu visade sig att de var! :) 

Planen med henne är att köra på som vanligt nu, mycket uteritter så hon behåller bjudningen och belastar alla ben lika mycket. Sen ska jag börja hoppa lite igen så vi snart kan påbörja tävlingssäsongen :D siktar in mig på en pay and jump som är snart, om allt känns bra så är vi med på den!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0