planering med hästarna

Har lagt upp en plan för hästarna (speciellt Aqua) några veckor framöver. Min närmsta tid är ju lite osäker men utgår från att jag blir kvar här ett tag till..
 
Aquas planering de närmsta veckorna ser ut så här.
 
v. 33: Fortsatt lösgörande arbete, inte speciellt hårt.
v. 34: Lite ökat arbete med fokus på lösgörande, lite låg hoppning, ev åka och träna inför derbyt.
v. 35: Rida på som vanligt. Ev. någon hoppträning eller pay and jump/lokal tävling.
v 36: Tävling lördag och ev söndag på DMet i vaggeryd.
v. 37: Skyrup tors-sön.
 
Om allt känns bra under DMet och vi går till final kommer vi debutera 1,30 där. Det känns som vi är redo nu (eller har varit ett tag). Annars är jag anmäld till 1,30 i skyrup, fast kanske inte vill debutera där på en nationell banan. heheh.. får se!
 
 
Cazzilla kommer skrittas fram till efter Skyrup, då ska hon trappas upp med trav och galopp i en månad. Efter det kan jag rida på som vanligt. Detta är för att ge henne lite extra tid efter sträckningen.
 
Tess ska skrittas igång nu hade jag tänkt. Bara det funkar med Dino.
 
Appis då? Fick en fråga varför jag inte rider henne, men det gör jag ju. Hon har vilat sen förra hösten fram tills nu i början av sommaren pga hon gått som sällskap till Tess här nere i Falkenberg. Jag bor ju vanligtvis i Jönköping och därför har jag inte kunnat rida henne. Men nu har jag ridit henne lite då och då för att hon ska få komma ut lite och för att jag tycker hon är så kul att rida :) Men hon är jätte fet och så har hon ingen kondis, därför kan jag inte rida henne flera gånger i veckan. Nu försöker jag bara få igång henne lite lugnt, men hon ska inte igång fullt ut. Anledningen är för att hon dels har haft lite skador tidigare men också för att jag aldrig kommer satsa på henne igen. Då känns det inte lönt att riska något. Hon rids mest ute på rakt spår lite lugnt några dagar i veckan, det trivs hon med. :) Ska försöka få film på henne när jag rider någon dag, hon är såå fin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0