dagens ridpass

Varit med Aqua i ridhuset idag, passade bra då det blåste storm och regnade (som vanligt). Satte upp ett räcke och en oxer som jag hoppade igång henne lite på. Hon kändes fin i traven men i galoppen var hon väldigt framtung. Så jobbade med övergångar mellan trav och galopp för att försöka få henne lite mer på bakbenen men det hjälpte inte speciellt mycket. Efter ett tag kom jag och tänka på Jens clinic där han tjatade om de där halvhalterna. Så jag gjorde några rejäla halvhalter i galoppen där hon fick sätta sig på bakbenen och då äntligen fick hon den där galoppen jag försökt få under hela ridpasset, samtidigt som hon lättade i handen. Så då fick det räcka. Det var ju det jag skulle göra i början av passet..... Ska åka och trimma lite igen på torsdag och då ska jag börja galoppen med halvhalter!! ;)
 
När vi hoppade var det inga konstigheter, tog några språng upp till 1m och hon hoppade lite mer som hon brukar idag vilket känns bra. :)
 
Nu ska jag iväg och fixa gymkort samt gyma... Sökte en massa (vanliga/inte hästjobb) jobb igår med så nu ska jag väl kunna hålla mig sysselsatt tills jag flyttar (när det nu blir). Är väldigt mån om att dit jag flyttar ska jag trivas eftersom jag vill stanna rätt länge, därför stressar jag inte över att hitta något.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0