alanya och lite tankar

Resan i Alanya var jätte rolig. Denna gång valde vi ett ungdomshotell så vi skulle träffa mycket folk att festa med och även ha nära till stan (eller vi bodde typ mitt i stan, 1 min till nattklubbarna). Förra året när vi var i Sunny Beach träffade vi inte lika mycket folk och då blev inte festande lika roligt. Så har bara festat typ dygnet runt och legat vid poolen. Var nere på stranden i en timme men vattnet var grumligt och smutsigt så vi gick hem. Var sen aldrig på Kleopatra stranden som alla pratar om vilket jag kanske ångrar lite nu. En stranddag hade inte vart fel. :p Har träffat trevliga människor, många norskar så nu förstår jag de rätt bra hahah... Alltid lika roligt att lära känna nya människor.
 
Denna resa har fått mig att förstå hur mycket jag vill bort från Jönköping, jag vill bort från ''allt'' jag haft runt mig de senaste åren. Jag vill flytta och lära känna nya människor. Att ''omge sig med rätt människor'' har jag inte riktigt förstått mig på förrän nu. Jag har levt i en lögn utan att ha sett det själv. Har haft vänner som har sviktit mig gång på gång eller vänner som är falska som idioter, ändå har jag hängt kvar.... Jag träffade en kompis under basåret (som tyvärr inte bodde i Jönköping sen tidigare) som jag kom så jäkla bra överens med och det är såna människor jag vill umgås med. De flesta av mina vänner bor inte ens i Jönköping längre. Jag vill bara ''förnya'' mig och träffa nya härliga människor. Inte hänga kvar vid gamla som bara tar en massa energi från dig, som inte motiverar eller inspirerar dig. Utan de som kan acceptera dig för den du är och vilja stötta. Jag är glad att jag äntligen insett detta. Tackar Alanya-resan för det.
 
Som vanligt efter att ha rest så blir jag så sugen på att resa mer. När jag känner mig klar med hästbranchen så ska jag jobba ett tag för att spara ihop pengar och sen åka jorden runt, förmodligen helt själv. Tänk vad mycket roligt folk man träffar då och bara för en kort tid. Hur många nya platser man får se. Jag har alltid velat åka till Nya Zeeland, Australien, Kina och New York/LA och lite andra ställen i USA. Och det ska jag göra med. Jag har skrivit det typ tusen gånger här, men det är så najs att ha gått ut skolan och inte ha något som man måste göra med ens framtid. Det sista jag känner stress över nu är att plugga. Jag tror att när man upplever nya saker och träffar nya människor så hittar man till slut sig själv, den man vill vara. Det ska jag ha gjort innan jag börjar plugga. Har jag några läsare som är runt min ålder? Vad har ni gjort för saker som ni velat uppleva? Eller vad vill ni uppleva? Hade varit kul att läsa om. :)
 
Tänkte jag skulle visa lite bilder, men vad finns det att visa? Kassa festbilder där det är kolsvart hahaha... jag är så dålig på att ta bilder med så har bara några få.
 
 
Förfest på ballkongen.
Vi åt plankstek....
och plankstek.... åt med några norskar därav flaggan :p

Chillade vid poolen
Ja..sen var det inte mycket mer bilder :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0