tränat!

Var iväg och hopptränade med Cazzilla idag, tanken var egentligen att Aqua skulle med eftersom vi ska tävla i helgen. Men eftersom hon knäcktes loss i bäckenet så tar jag det lite lugnt istället! Cazzilla skötte sig väldigt bra, hon har verkligen vant sig nu med att åka transport och hoppa på andra ställen. Hoppade skyltar och vattenmatta idag utan problem. Så nu har hon fått lite mer rutin. Däremot saknar hon väldigt mycket styrka och muskler så att rida henne bra mellan hindren och få till en bra anridning är ganska omöjligt. Hennes nos är nere i marken och bakbenen är inte under sig alls. Det krävs mycket dressyrarbete och mycket styrka. Så nu ska jag köra på lite mer intensivt några veckor för att bygga upp henne ordentligt, nu har hon ändå varit igång i ett halvår. Så hårdare träning klarar hennes kropp nu! :)
 
Sen red jag Aqua barbacka en stund på banan när vi kom tillbaka. Hon var lite spänd då det blåste och regnade. Så hon släppte stödet rätt mycket och jag fick aldrig något ärligt stöd. Men annars jobbbade hon väldigt bra med ryggen, man känner verkligen när ryggen kommer upp mycket bättre när man rider barbacka. Så passet blev inte det bästa vi gjort men hon vilade igår då jag aldrig hann rida så kan bero lite på de också.
 
Imorgon ska jag till skolan, inte vart där på hela veckan... Sen hem och plugga fysik inför provet på fredag och efter de hoppa Aqua, blir väl på kvällen då. Cazzilla kanske får vila imorgon, hinner nog inte rida henne oxå. Varje dag frågar jag mig själv varför jag inte bara ger upp och hoppar av basåret istället. Kan likaväl läsa upp ämnena en annan gång, jag kanske inte ens behöver dom?? Men varför ge upp nu när det bara är några få prov kvar (typ 5-10 stycken), sen har jag inte lust att betala tillbaka massa pengar till CSN heller. hehehe... Nej nu ska jag skriva två korta inlämningsuppgifter, så är det överstökat. Sen sova... Längtar tills fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0