resultat nordhalland

Var jätte trött igår så gick och la mig vid nio och sov 12 timmar, haha. Tävlingen igår var inte den bästa organiserade jag vart på. Ingen visste någonting!! Fick bara otrevliga svar när man frågade något i sekritariatet eftersom dom hade noll koll.... Så ska nog inte åka dit mer, då det inte fanns dom bästa framridning/framhoppningshoppnings-möjligheterna. Men tävlingsbanan var stor och med bra underlag :)
 
1m, 0+0 fel första utanför placering:
Denna rundan kändes bra, det var en linje på 22 meter (5 galoppsprång lite fram, fattar inte varför dom har ett sånt avstånd på lokal?) där jag velade hela tiden om jag skulle rida 6 eller 5 så det blev typ 5,5 galoppsprång, haha. Det var en A1a, så alla som var nolla hoppade omhoppning efteråt. Tog rätt snäva svängar och fick till en bra omhoppning, var 1 tiondel från placering men det var många som red snabbt. Men finns mycket att förbättra i omhoppningen så snabbare kan vi ju bli ;)
 
 Omhoppningen i 1m:
 
1,10 4 fel:
Denna rundan kändes mycket bättre! Det var bara linjen mellan 1an och 2an där jag fick 8 galoppsprång istället för 7 då vi inte var riktigt igång. Sen mot 5an som vi rev tittade hon till på muren i anridningen och blev lite spänd i språnget. Skulle kunnat rida en bättre sväng med längre väg men största anledningen att hon rev var att hon blev spänd. Annars flöt allt på väldigt bra!! :) Det är så här jag ska rida, känns som jag börjar hitta tillbaka nu. 1m känns lite lågt så ska nog inte hoppa de mer (bara nästa helg då jag redan är anmäld) utan bara satsa på 1,10-1,15 ett tag och sen ''debutera'' 1,20 OCH behålla denna ridning.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad duktiga ni är

2014-04-17 @ 10:10:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0