dressyrtränat

Vilket härligt väder det har varit idag, runt 20 grader. Sommaren får en verkligen på bättre humör och jag längtar till alla varma sommarkvällar med vänner. Tänk om man haft detta vädret året om, men då kanske man inte hade uppskattat sommaren så mycket som man gör nu? Jag längtar iallafall och ser fram emot sommaren!!
 
Har dressyrtränat båda hästarna idag, jobbigt och svettigt var det! Två pass direkt efter varandra. Först ut var Aqua som var lite väl seg, kanske beror på värmen som slog till idag. Men tycker ändå att hon kändes helt okej vissa stunder, speciellt i traven. I galoppen ville hon gräva ner huvudet lite för mycket och så var hon som sagt lite seg för skänkeln. Vi jobbade med bågar i galoppen på långsidorna så det blev lite förvänd galopp vilket hon gjorde väldigt bra, när jag jobbade med detta förra året bytte hon bara galopp hela tiden... Så det går framåt!! Annars fick jag mängder av hjälp och tips på vad jag ska jobba vidare med. :)
 
Sen var det Cazzillas tur, hon kändes väldigt fin i traven. Jobbade lite med öppna, för vänster skänkel gick det väldigt bra, lite svårare för höger. Där sitter hon fast lite i sidan också. I galoppen så var det lika kämpigt som alltid, hon slog om lite på böjda spåret men gick helt okej på de raka spåret. Måste hitta rätt tempo, det får inte gå för fort för då springer hon bara bort från arbetet, men det får heller inte bli för mycket tillbaka för då slår hon om då hon inte riktigt orkar. Sen får hon inte gräva ner huvudet, men det tycker jag faktiskt inte hon gjorde så värst mycket idag. :)
 
Fått jätte mycket hjälp och tips som jag ska jobba vidare med nu. Så hårdträning nu fram tills nästa dressyrträning. =) Nu ska jag snart sova, lång skoldag imorgon. Halv nio till halv fem :(
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0