utvärdering ntrk

Har frågat detta innan, men tycker ni det är kul att läsa om när jag utvärderar tävlingsplatser? Kanske är bra för er som inte vart där men ska åka dit? :)
 
Tävlingsbanan:
Jätte stor och bra bana men den var lite för blöt på lördagen... Banorna var bra byggda, lätta och enkla på lördagen och kluriga och mer maxat på söndagen. Tycker dock det var lite tajt maxtid på lördagen.
 
Framridning:
Ganska blöt den med. Tycker den är alldeles för liten och sen har dom alltid ett kryss precis jämte spåret så man knappt kan mötas och speciellt inte när någon kommer skrittandes. Hade dom varit lite smarta hade dom ställt krysset på medellinjen.
 
Framhoppning:
Jätte blöt och det var lite svårt att rida an hinderna när det var två vattenpölar mitt i svängarna. Annars helt okej stor och man får plats!
 
Funktionärer:
Trevliga och hästarna fick alltid en morot efter rundan :p
 
Cafeterian:
Tänkte inte så mycket på de, men bra tror jag! Fanns de jag ville ha iaf. :p
 
Övrigt:
Jag tycker ntrk är en bra tävlingsplats, lite minus för att det var så blöt (vissa brukar ju pumpa bort vattnet) och den lilla framridningen som dom gjorde ännu mindre. Annars ligger allt nära, framridning, framhoppning, banan, parkering, cafeterian osv... 30 minuters paus mellan klasserna tycker jag är lite länge dock!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0