tävlingsplanering

Har lite tävlingar framför mig nu vilket är suuuuperkul. :D Aqua kommer inte tävla på några veckor då jag helt enkelt vill trimma henne i dressyren och få tillbaka hennes form hon hade i somras. Då presterade vi bra på tävlingar och den senaste tävlingen blev bara skit för att dressyren inte funkade (som berodde på låsningen i bäckenet). Så hon ska vara i toppform till nästa tävling helt enkelt :)
 
Så här ser planeringen ut än så länge, ska åka på några tävlingar till efter dessa men eftersom det inte har kommit ut några proppar än så är det svårt att bestämma vilka.
 
Jfk 15 september - Pay and Jump med Latino 90cm + 1m.
Bratteborg 22 september - Lokal med Latino 90cm + 1m.
Borås 28 september med Aqua, 1,10 + 1,20
Jfk 12-13 oktober med Aqua lör 1,10 + 1,20 sön 1,15 + 1,20
Jfk 18-19 oktober med Aqua fre 1,10 + 1,20 lör 1,20 (nationell debut)

Sen har jfk 2 stycken lok + reg men vet inte vilka klasser än, förhoppningsvis kan båda gå dom. Annars finns det några andra vi kan åka på. Det är väl tävlingarna som är kvar för året och det är endel vilket är kul :) Sen ska aqua få lite tävlingsvila och lugn period innan vi kör igång nästa år igen!
 
Jag är jätte taggad inför höstens tävlingar på att leverar bra rundor och bra resultat!! :D Någon som ska på samma tävling kanske? :)
 
Tyvärr lite kallare än på denna bilden vilket suger... buhu, vill ha sommar och grästävlingar ju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0