resultat vaggeryd

Här kommer resultat från idag!! :)
 
1,10 8 fel
Denna rundan var ganska kaos, eller ser inte så dåligt ut på filmen men kändes inte alls bra då hon bara krullade ihop sig och jag kunde inte ta i henne innan hindret. Rev 7an där vi kom väääääldigt i botten, tappade rytmen till nästa hinder (6 galoppsprång efter) men jag bara körde på och hoppade sista. Sket i att lägga volt så vi rev det med. Denna rundan är inget att hänga upp sig på, nu vet jag att hackamore inte funkar ;)
 
1,20 4 fel
Bytte till bett, kändes fin på framhoppningen och var ovanligt pigg :) Inne på banan satte jag alla distanser med rätt antal galoppsprång (var jätte noga med att mäta och verkligen rida efter min plan), nolla fram till sista där jag la henne lite stort och hon var nog inte beredd på de så hon hoppade typ igenom hindret. Så jag flög av efter mållinjen...
 
Men är väldigt nöjd med denna rundan, aqua var pigg och ser nästa lite rejsig ut haha och hoppade fantastiskt!!! Men det jag är väldigt onöjd med är att i varje sväng (till 3an, till 5an, till 7an) så av någon anledning ser jag ett avstånd som vi inte når riktigt fram till. Jag tror det beror på att vi tappar galoppen i svängen men ska hoppträna nästa vecka så får se hur det går då. Måste fixa till de iallafall!!!
 
 Idag var vi dessutom inte långsamast i en A:0a vilket vi oftast är hahha!
(klippte bort sista hindret hehe...)

Kommentarer
Postat av: Amanda

SV; Okej, vad bra! Ja, boken är riktigt bra! :)
Följer dig föresten på bloglovin nu :)

2013-09-22 @ 20:28:59
URL: http://amandanatts.blogg.se
Postat av: Fia

Så otroligt trevlig hela rundan ser ut, det är verkligen skillnad från den film du visade på första hoppträningen och dessutom ser hon så glad ut! Bra jobbat!

2013-09-24 @ 17:08:04
URL: http://sbhobbyfoto.n.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0