resultat ntrk dag 2

Idag gick det inte så bra.....
 
1,15 8 fel:
Denna rundan kändes faktiskt helt okej, fick en bra rytm och ett bra flyt. Men tyckte aqua hoppade lite ''snålt''. Första rivningen fick vi på 3an, en oxer ur sväng där jag blev kvar lite i handen. Andra rivningen kom på b hindret i kombinationen, kom lite dåligt och nära in och sen tog jag en ganska stor förhållning, skulle nog bara suttit upp och låtit henne sköta de.
 
1,20 8 fel:
Denna rundan var bara kaos, kändes det som... Första rivningen kom på 3an, en oxer ur sväng (igen) kom nära. Andra rivningen kom direkt efter, det var antingen 6 fram eller 7 tillbaka och jag fick tillbaka henne på 7 alldeles för sent. Så vi rev insprånget i kombinationen. Sen fick jag in 6 galoppsprång på en distans där det var 5 egentligen.. Rundan i sig såg väl inte jätte dålig ut men kändes jätte dålig. Sen var det jätte maxat (tycker jag) hehe, halmstad var väldigt omaxat och bankeryd var väl också det. Men idag kändes det som dom flesta låg på 1,20.
 
Nu ska jag inte tävla på 3 veckor, så nu har jag tid för att få ordning på henne i dressyrarbetet för att minska rivningarna och jag själv måste träna på distanser och avstånd. Nästa vecka kommer det bli rätt så lugnt för henne, hon ska vaccineras, kollas tänder och sen ska kiropraktorn kolla på henne. Då tror jag hon kommer att ha lättare för sig att sätta under sig då jag tror hon blivit låst i bäckenet. Hon blir väldigt fyrtaktig när jag samlar henne istället för att sätta under sig. Vilket också bidrar till att hon river.
 
Här är 1,15 rundan för er som vill se, tycker faktiskt det ser rätt bra ut! :) Ja, jag glömde min dunväst på oops...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0