resultat borås 29 september

Hann aldrig uppdatera igår då jag gick och la mig och sov direkt när jag kom hem och sen var gick jag ut och festade :) men här kommer lite resultat!!
 
1,10 0+4 fel:
Denna rundan kändes lätt och okomplicerad. Det var en snäll bana i 1,10 och allt flöt på jätte bra. I omhoppningen tappade jag galoppen i första svängen så det blev back in i hindret och hon kunde inte klara det. Men annars så tyckte jag vi kom bra på allt och jag galopperade på bra hela tiden.
 
 
 
1,20 8 fel:
Det var en ganska teknisk 1,20 och den rundan var allt annat än bra. Fick ett litet pet på 3an där vi kom förnära, 2an och 3an stod på en båge. 4an till 5an var oxå en båge, svår båge. Man hoppade 4an mot läktare och sen vände man tillbaka och hoppade en oxer som stod på medellinjen snett igenom. Det var 6 galoppsprång och såklart får jag in ett halvt extra och vi rev grovt. Det är ju mitt problem att jag inte galopperar på aqua och tar i henne istället på speciellt bågar och då räcker hon inte fram. Jag måste verkligen träna på det. Ska sätta upp samma båge hemma i veckan och hoppa det. 6an kom snabbt ur sväng vilket var det enda vi gjorde bra, då det var ett utav de mest rivna hindret på banan. 6an var på en båge till kombinationen där vi kom väldigt stort in. Så ja hela banan bestod av bågar som jag har svårt för så för mig och aqua var den ganska teknisk :p
 
Men aqua hoppade superfint!! Och det bästa med henne är att hon gör exakt som jag säger, tar jag tillbaka henne och vi kommer alldeles för nära så hoppar hon igenom hindret om det behövs. Lägger jag henne stort hoppar hon av då med. Hur många fel jag än gör så påverkar det inte henne, hon tar hellre ett nedslag än att stanna och det är de som är så bra med henne!!!
 
Så här fint hoppade hon i 1.20!! Mina fina häst <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0