Om mig

Hej!
 
Jag heter Isabella Fransson, är 23år och bor i Jönköping. Jag tog studenten i 2013 och läste hästhållning på gymnasiet. Direkt efter studenten läste jag naturvetenskapligt basår på högskolan. Under hösten 2014 var jag elev hos Lisen och Peder, men trivdes inte med hästjobbet och längtade hem så blev inte där så länge. Nu jobbar jag extra på ett ''vanligt'' jobb vid sidan av hästarna. Jag har ridit enda sen jag var liten och jag började på ridskola när jag var 7år. Där red jag i 6år innan jag fick min första egna häst. Eftersom jag redan då var så lång så bestämde jag mig för att köpa storhäst direkt.
 
Just nu har vi sju hästar på gården, tre tävlingshästar, ett fölsto med föl, en unghäst och en egen uppfödning på 3 år. Mina två första hästar vi köpte var lite för svåra/gröna för mig så dom tävlade jag bara upp till 1,10 på (innan diverse otursskador uppkom...). Nästa häst vi köpte var Aqua, hon hade rutin i 130 och var stadig på tävling så det var då jag äntligen kunde börja utvecklas och komma upp i klasserna. Läs mer om vilka hästar jag har/har haft under ''mina hästar''.
 
Jag har tävlat i Falsterbo, ridit internationellt med placering och tagit flertalet hästar till 130-135. Nu är mitt nästa mål att utveckla mina hästar vidare och debutera 140.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ellen

Hejj, du får gärna kolla min blogg..!
Kram <3

2013-11-02 @ 19:39:22
URL: http://ellensandahls.blogg.se
Postat av: Nina

Älskar verkligen att läsa din blogg och ditt hästtänk :D

2013-11-29 @ 16:15:14
Postat av: Hej

Hejsan!
Kom in på din hemsida och blev väldigt imponerad! Vilken förebild!
Jag undrar om du skulle kunna ge mig lite tips och ideer?
Jag har ett halvblod hemma, 11 år e.gigolo, Lemon finns också i släkten.
163 i mankhöjd, fux, sto.

Hon älskar hoppningen,orädd och inte tittig men har aldrig riktigt fått chansen att visa det fullt ut, då tidigare ryttare ville hålla sig på 90-1 m. Jag däremot, vill komma långt, jag har ambitioner, är ambitös och tror på att allt går med rätt tid och träning.
Så för att få upp henne i högre klasser såsmåningom, hur ska man nu träna?
Ska det gå från grunden? Mycket klättring för att stärka henne, särskilda övningar, träningsdagbok per vecka, upplägg osv. Skickar gärna filmer och så, om du vill se. Hade varit kanon med lite hjälp!
Tack!!
// Nelly Loo

Svar: Tack så mycket :) Jag kan hjälpa dig lite men det är oxå bra att ha en tränare att träna för då och då!
isabella fransson

2015-07-20 @ 22:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0