måndag

Idag har jag varit i stallet många timmar igen (typ 7 timmar), vet inte riktigt vad jag gör där uppe så länge.. haha känns som jag inte gör nåt! Har klippt och duschat aqua, gått promenad med henne, betat lite. Chillat, pysslat med latino, chillat, fixat maten och sen fixat lite med hagen. haha... Imorgon ska jag varken klippa eller duscha aqua så ska vara där max 3 timmar så jag hinner plugga oxå!
 
Tänkte lite över gårdagen och efter 1,20 rundan så tycker jag att vi tog oss ett stort steg i rätt riktning. Mitt problem tidigare har varit att jag har lagt till galoppsprång på bågarna för att jag inte riktigt har galopperat framåt. Men igår tänkte jag på de och galopperade verkligen framåt. Stega jätte noga och gick igenom en plan för exakt hur många galoppsprång jag skulle rida för varje distans och satte alla 4 distanser med 6, 7, 7, och 5 galoppsprång. Så nu måste jag bara träna på att galoppera igenom svängarna och inte bli så avaktande precis när jag kommer ur svängen så kommer allt bli ännu bättre :)
 
Till helgen åker vi till Borås och hoppar 1,10 och 1,20 :) Första inomhusstarten! Ska bli kul att åka till borås med, har bara varit där innan dom fick fibersand. :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0