hoppträningen idag!

Var och hopptränade innan idag som sagt, tycker det gick väldigt bra och fick lite mer tips om mitt problem jag hade på den senaste tävlingen.
 
Vi hoppade fram på ett räcke med en bom framför. Travhoppade och aqua hoppade jätte fint. Hon fick verkligen ta i och inte hoppa på fart. Sen hoppade vi en liten bana. Tycker det flöt på väldigt bra men det var små saker som behövde förbättras för att hon skulle hoppa extra bra. Högerbogen flöt ut väldigt mycket idag så hon drog sig till höger genom en serie vi hoppade och även genom en kombination. Så när jag fick koll på högerbogen och hon kunde hoppa rakt och hoppa med all kraft istället för hälften så hoppade hon superfint!! Jag måste också tänka på att ha en bättre grundgalopp där jag sen kan sitta upp och ha råd att ta en liten halvhalt. Annars tar jag av en galopp som inte finns. Problemet är nog inte att jag tappar galoppen i svängen utan jag måste ha en bra grundgalopp in i svängen för det går knappast att fixa när jag väl kommit in i svängen.
 
Tycker det var en väldigt bra träning idag och fick mycket tips. Aqua hoppade jätte fint och kändes lite mer framåt än vanligt. Nu är jag jätte taggad inför helgens starter där vi ska göra ännu bättre rundor än sist :)
 
Bild från tranemo i början av sommaren!

Kommentarer
Postat av: lisse

Riktigt fin bild!

Kika gärna in på min blogg :)

2013-10-02 @ 12:51:56
URL: http://lissegotze.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0