hästar är så mycket mer än bara hästar

Gick igenom bloggen lite häromdagen och hade innan massa roliga ''veckans...''. Då var ni väldigt engagerade, vilket var jätte roligt. Hade veckans häst, veckans blogg osv...! Kom över en väldigt mysig text. Hade tävlingen veckans häst och då skulle ni skriva ett minne ni hade med just den hästen. (Vet inte fall hon fortfarande läser min blogg, men hennes blogg är iaf http://everglade.blogg.se/)
 
''Min islänning Nasi Frá Mjóabóli har jag haft sedan jag var åtta år, jag är fjorton nu. Det var han som lärde mig ALLTING. Han har alltid varit min bästa vän, någon man alltid kan lita på och komma till. Vi har enormt många minnen att jag knappt kan räkna dem. Att galoppera barbacka och leka indian med hemmagjorda pilbågar som 9-årig tokig flicka sittandes på min bästa väns rygg och känna totalt förtroende och glädje, det är kärlek för mig. 2007 red jag två mil genom skogen för att komma till ett ridläger hos en vän till mig. Där utvecklade vi våran vänskap ytterligare. Vi hade grymt kul; simmade i solnedgången, hade kapplöpningar med de andra, hoppade skogsbanor och väldigt mycket mer.
Min älskade häst är nu 23 år fyllda och fortfarande sprudlande av energi och livsglädje. Självklart har vi dragit ner på alla tokerier, men han hålls självklart igång. Skogsritterna är lika underbara som de alltid har varit, det kommer aldrig att förändras. Jag älskar honom av hela mitt hjärta, verkligen!''

Visst är det fantastiskt vad mycket glädje hästar kan ge oss? Det finns ingenting som ger mig så mycket glädje som hästar, dom bara finns där och gör en så glad, bara sådär. Att mötas av ett gnägg när man kommer till stallet, eller när hästen drar ett rejs i skogen för att visa hur kul den tycker det är, det smittar av sig. Att bara stå och mysa, klia och klappa, det är lycka det med. Tänk hur mycket hästar förgyller våran vardag? En dålig dag kan ändras till en bra på två sekunder när man är i stallet. Hästar är något speciellt, det är mer än bara hästar. De är LYCKA!
 
Här är en drös med bilder som är lycka för mig...
 
 
Första dagen med min första alldeles egna häst.
Så härlig bild
Ett fantastiskt språng
Placeringen i debuten i 1,20
Appis och min första placering på lokal.
Nåt av det roligaste som finnns.
Trickträning.
Att rida hästen lös är lycka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0