dagen

Idag har båda fått vila, pysslade om dom istället och friserade lite. Måste erkänna att jag varit dålig på att fixa aqua innan de senaste två tävlingarna och inte ens putsat, inte okej! Packade upp och städade i ordning på logen med efter att jag kom hem för en månad sen haha... Men nu är allt sånt fixat!
 
Så här ser vårat fodringssystem ut, har typ tänkt visa de i ett år nu. Jag hänger upp båda näten på kvällen, så dom kan äta från det ena nätet då. Det andra nätet är inhängat och så har vi fixat en automatisk grind istället som öppnar sig vid 7 på morgonen. Sen vi kom hem har vi inte använd ''morgonfodringshagen'' eftersom det funnits gräs men nu är det nästan slut så idag hängde jag upp det andra också. På så sätt behöver vi bara fodra en gång om dagen men dom får mat två gånger (och så har dom halm att äta med i vindskyddet). Innan hade dom ju fri tillgång och kunde äta från en bal men dom blev för feta så det funkade inte på mina tävlingshästar som måste vara i topptrim!
Smidigt va? :) Funkar jätte bra, även på vintern. Då har vi en bal precis utanför hagen som vi kan ta av så slipper vi köra upp mat eftersom fodret håller sig när det är kallt.

Kommentarer
Postat av: Alice

Kan du inte visa hur grindarna funkar, alltså med toner, kopplar man dom till ett batteri osv? :)

2013-09-03 @ 20:56:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0