vi är inte perfekta

Har skrivit ett inlägg nu som jag funderat på länge... Jag är så trött på hur alla ska visa sig så perfekta hela tiden. Så jag vill bryta den trenden nu. Har skrivit ett inlägg om Aquas och min utveckling på tävlingsbanan och mestadels bara lagt in dåliga rundor. Hade egentligen tänkt göra en bloopers film med massa olika klipp men fick bli så här istället.
 
Jag är bara så trött på hur man hela tiden ska visa sig så perfekt, bara publicerar bra resultat, skriver aldrig ut när man blivit uteslutet eller fått ett par nedslag? Jag förstår inte varför, vi är människor som gör misstag, vi är inte felfria. Vi sitter även på levande djur och vi kan inte förutspå vad som kan hända.... Även den bästa gör fel. Kommer ihåg i en världscuphoppning på tvn där Kevin Staut (en av världens bästa ryttare, en favorit hos mig) lägger hästen helt fel på ett hinder, när man sett han rida så många rundor med helt perfekt ridning blir man ganska chockad, kan han verkligen göra ett så stort misstag? Men det bevisar ju bara att även den bästa gör fel ibland och det är inget man ska behöva undanhålla.
 
Det är ju faktiskt av sina misstag man lär sig och utvecklas. Det är när en träning går dåligt som man får som mest hjälp, inte när tränaren säger bra, bra, bra efter varje hinder. Det är när man måste göra annorlunda och det blir bättre som man lär sig.
 
Jag har gjort och kommer göra 10000 misstag till innan jag är någorlunda duktig. Och efter det 1000 till, därefter kanske jag har kommit en bit på vägen....
 
Publicerar inlägget imorgon, vänta er dåliga rundor!! :)
 
Detta var väldigt bra sagt, även fast jag knappt vet vem han är haha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0