svar på kommentar

Hur gick det på tävlingen? Vem brukar följa med dig på tävlingarna?
Undrar även om du kan skriva ett inlägg om varför du inte längre rider appis. Du har ju alltid sagt att hon är din favorit och att du aldrig skulle "göra dig av med" henne (vet att du inte gjort det men hon står ju inte hemma längre) men nu är hon bortprioriterad.
Hyr är det med Tess hälta? Vem fordrar dem på vintern? Tänker att De måste ju få nya höbalar även om de går på fritillgång.

Tack för den bästa hästbloggen!

Hanna
 
Svar: Hur det gick på tävlingen har jag redan skrivit nu. Pappa följer alltid med och hjälper mig :)
 
Varför jag inte ridit appis längre är av den enkla anledning att jag bor just nu i Jönköping och appis går i Falkenberg, lite svårt för mig att åka till falkenberg varje dag för att rida appis. Tess kunde vi inte ha i Jönköping för att bara gå, då det blir för dyrt på det stället vi står på nu. Så då fick vi chansen att kunna ha henne där nere lite billigare. Men förra våren så flyttade hennes hagkompis och hon hade bara hästar i hagen bredvid eller över vägen och jag ville inte att hon skulle gå själv. Nu under vintern hade vi ingen hagkompis alls om inte appis flyttade ner så då bestämde vi oss för att göra så. Då kunde även jag ha en till häst här hemma!! :) Så, så är det. Att appis skulle vara bortprioriterad... nej! Däremot har jag priorierat att tess ska få en hagkompis och att jag ska kunna ha en ''ny'' häst att utbilda. Ni förstår nog inte vilket fint ställe appis och tess går på. Stoooooor hage med både öppen mark och skog. Dom har en bäck som rinner genom hagen som dom kan dricka av. Dom hade hur mycket bete som helst sist jag var där och dom trivs hur bra som helst där. Dom är ju såna kompisar!! Det är nog bra för att appis att få vila ett tag!
 
Men jag hade önskat att vi bodde på en gård så vi kunde ha alla hemma och på samma ställe. Men just nu är det inte så....
 
Jag vet inte hur det går med tess hälta, eftersom hon är dräktig nu så ska vi ju ändå inte sätta igång henne förrän om ett bra tag. Sen är chansen väldigt liten att hon ska kunna bli bra. De som fodrar appis och tess är dom som dom går hos. Dom går ju på deras gård så det är en av dom som tar hand om dom, fodrar, ser till så dom mår bra och sååå.
 
Shit. Långt svar! Men kul att du gillar min blogg :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0