snackkkk

Varför börjar man alltid att plugga i sista minut? Har prov på 7 kapitel och börjar plugga typ 2 dagar innan, bra där.. Men nu har jag fått lite koll iaf, ska bara repitera lite morgon innan jag åker in för att göra provet, sen är de över och det är bara att börja plugga till nästa matteprov som är på fredag nästa vecka :D haha.. Efter de åker jag ner till Värnamo till Victoria Almgren där Emelie min kompis jobbar ibland, hon behövde lite hjälp denna helgen :) Så pappa tar han om hästarna över lördagen.
 
Har inte så mycket mer att skriva, har inte hänt så mycket med hästarna under denna veckan. Mer än att jag längtar tills jag kan komma igång igen med aqua och vi har hämtat nya hästen, men det vet ni ju redan ;)
 
Nu ska jag kolla på bron säsong 1 igen, har fått lite bron abstinens eftersom det är sååå spännande. Läst diskussionsforum om vem som ligger bakom allt, kollat trailers inför nästa avsnitt osv... kan inte vänta tills söndag!!! hahha någon mer som följer den?
 
Hmmm... ni är dåliga på att skriva era åsikter när jag skriver ett så kallat ''åsiktsinlägg''.... mycket roligare att skriva inlägget då samt att det även är roligare för era att läsa vad alla kommenterat? så kom igen nu :)

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej!
Såg att du kommenterat att man skulle gå efter man tränat/tävlat!
Ville bara säga att vi gjorde det, vi gr alltid det efter sånt :)
Kram :)

2013-11-01 @ 12:17:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0