bra blogg!!

Hittade en väldigt bra blogg genom Julia Sjöströms blogg. Denna: http://arnoldassarsson.se/
 
Läste igenom alla inläggen, inte så många än och vilka kloka funderingar och åsikter. Ja allt var bra och jag tycker om att han hela tiden tänker på att hästen ska få en så behalig stund som möjligt med oss på ryggen. Att vi måste tänka mer på vad VI gör för fel som ryttare och träna på de istället för att säga att hästen gör si eller så och då tränar vi på det istället. En annan fundering han hade var detta, citerar lite!
 
''Rätt lustigt är också att det är fult att ha fyra fel i 120cm men coolt att ha 12 fel eller mer i 140cm? Att en väl riden och samspelt runda i 120 fortfarande slår lägre än att knappt överleva 140. Varför ska det helt enkelt vara så svårt att göra det enkla bra istället för det svåra dåligt?''

Varför ska vi hela tiden krångla till allting så mycket. Att träna på basic övningar hemma ger nog mer och ska slå högre än att rida en väldigt krånglig övning hemma och inte klara den. När du kan de enkla övningarna som bygger upp grunderna kommer man sen kunna att rida svårare övningar. Eller som han nu jämför med tävlingshöjder. Att rida en lite lättare bana, göra det bra innan man börjar på det svåra och få en dålig runda. Men samtidigt så skulle det i mångas huvuden vara bättre än en välriden runda i en lägre klass, konstigt?
 
Ja, tycker ni helt enkelt ska gå in och läsa, många bra funderingar som nog ger många en tankeställare. Älskar att läsa inspirerande bloggar då man får så mycket motivation och bara vill träna... hehe men får vänta några veckor innan jag ska tänka om lite i mitt arbete med Aqua!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0