tisdag

Igår var pappa och jag ute och skrittade en sväng i skogen, det var mycket is så det gick inte trava/galoppera något förutom på ett ställe, så det blev ett ganska lugnt pass.
 
Idag red jag ut appis, då hittade jag en isfri backe där jag galopptränade lite uppför. Hon blev väldigt flåsig :p Galopperade upp för den 4 gånger, den är lagom brant och lagom lång. Appis är verkligen väldigt otränad, hon behöver komma ut och klättra och intervallträna samt hoppa mycket serier och studs. Har väl inte riktigt förstått hur otränad hon är, jag visste ju att hon inte var stark nog i kroppen än men inte så här :p Haha.. Så nu får det bli mycket fokus på detta!
 
Aqua fick vila, hon är ju som sagt lite strulig att rida ut på eller rättare sagt lämna stallet, så vill inte riskera något när det är isbana på stallplanen. Men imorgon ska pappa och jag rida ut så tror jag ska ta backen några gånger med Aqua också :) Hon behöver också sträkas och lära sig att ta i och kämpa lite. Kommer nog mest rida ut på henne nu i vår för jag tror hon kommer jobba mycket bättre då eftersom hon tycker det är roligare att vara ute i skogen.
 
Igår tricktränade jag appis lite. Var på ridbanan men hon verkade vara väldigt osäker med underlaget. Det var hård snö och lite is så det blev inte så mycket med det. Ridhusunderlaget verkar hon trivas på så ska börja träna bugningen där så snart det är öppet igen. Vill försöka hinna lära in ett trick till innan allt ska vara klart med projektarbetet. Har ju varit väldigt lat med allt vilket jag ångrar lite nu.
 
En lite rolig bild från peter eriksson träningen. Hon som alltid har en tendens att hoppa av stort hellre än nära ;) Kan lägga ut fler bilder här sen när jag fått resten. :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Elise

Va me min kompis när hon tränade för peter! :)

2013-03-12 @ 21:14:38
Postat av: Amanda

Vem har tagit bilderna,? :D

Svar: Emilia Jogenvik heter hon :)
isabella fransson

2013-03-12 @ 22:48:17
Postat av: Noomie

Åååh! Vart finns backen? :D

2013-03-13 @ 08:42:35
URL: http://lexx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0