söndag

Hejhejhej!!
 
Då var man hemma igen, satan så kallt det ska vara fortfarande. Trodde ju det skulle vara vår nu ju :p Igår red jag Aqua och pappa appis. Det fick bli ridhuset, trimmade lite och hon kändes fin! Idag blev det ridhuset igen eftersom jag inte kommer kunna rida där nästa vecka fram till fredag. Hon kändes fin idag med men lite seg, red utan sporrar och hon tar inte skänkeln så bra så det måste vi jobba med. Hon måste börja ta i lite mer och anstränga sig, hon latar mest runt och gör inte mer än vad hon behöver ;) Red appis en liten stund efter pappa oxå, hon kändes lite framtung efter han ridit. Första gången han rider henne på bett, hon är lite svår i början eftersom hon inte tar stöd på bettet av sig själv. Men i slutet började hon komma igång mer med bakbenen :)
 
Blir uteritter måndag, tisdag och onsdag. På torsdag ska jag hoppträna, för en ny tränare :) Eller hade praktik där nu i tre veckor, så ska bli kul att testa en ny tränare. Får se hur mycket det går att rida ute nu, det är ju isbana på stallplanen. Kanske det är bättre i skogen där det finns snö så man kan trava/galoppera lite :)
 
Tränade ett trick idag efter ridningen, har inte varit jätte bra med mitt projektarbete om man säger så... Tränat bergsgeten 2 gånger innan och detta var tredje gången och då satte hon den :) Men nu har jag lånat en bra bok med olika trick som man ska lära in iordning. Så nästa trick är att buga, får se hur det går :p
 
Hon fattar verkligen nu. Behöver bara dra lite i grimskaftet (eller i detta fallet tyglen) för att hon ska fatta att hon ska trampa in med bakbenen :) Så duktig var hon!! Detta är föresten jätte bra stretching för överlinjen och en bra balansövning! :)

Kommentarer
Postat av: Karin

Vad är det för bok? :)

2013-03-11 @ 08:30:41
Postat av: Anonym

kul att du är hemma hos bloggen igen, ser fram emot tricktränings inläggen!

2013-03-12 @ 16:02:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0