plus

Jag tycker alla ni som inte sett programmet plus ska se det, på svtplay. Handlar om en oseriös hästhandlar samt hennes veterinär som hon använder till besiktningar, hur de släpper igenom hästar som inte är utan anmärkning egentligen.
 
Man ska alltid vara riktigt försiktig när man köper häst, speciellt importhästar. Vi är alltid med på besiktningarna och väljer själva veterinären. Vi har som tur bara köpt (eller iaf aqua och tess) av väldigt seriösa säljare som vi har bra kontakt med än idag! Det är inte så kul när man står där med en häst som man köpt för 100 000kr som inte är ridbar och man inte kan lämna tillbaka den.
 
Jajaj, kolla programmet iaf :) Tycker det är grymt hur man kan göra så mot hästar, levande djur. Speciellt veterinärerna, som är till för att rädda djur kan släppa igenom en icke frisk häst genom en besiktning. Tror inte lika många kommer besiktiga sin häst på solvalla nu efter att man vet att veterinärerna där tydligen inte berättar om alla anmärkningar de hittar på hästen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0