påsklov!!

Nu är vi i Falkenberg med hästarna. :) Dom verkade lugna när vi åkte från stallet, men ska kolla till dom en gång till ikväll. Vi har ju bara 5 minuter till stallet här nere :) Har ridit Aqua både igår och idag innan vi åkte en stund i ridhuset. Igår var hon lite pigg och inte riktigt lösgjord då jag knappt trimmat henne på en vecka. Idag kändes hon finare men var lite motsträvig ;) Vill ju inte pressa henne heller, så känslan var inte riktigt lika bra men hon kändes mer lösgjord och fin. Galoppombyterna gör hon verkligen riktigt lätt nu när hon är loss i bäckenet.
 
Marken är inte frusen på dom ställerna jag kollade på och banan går att rida på. Rätt konstigt att det kan vara så stor skillnad när det bara skiljer typ 17 mil. Kommer nog bara rida ut och sen trimma i någon hage :) Eftersom det inte är någon is så ska jag rida ut själv på Aqua så hon lär sig att lämna stallet. Sen ska hon lasttränas, och jag ska försöka lösa problemet att hon står och skrapar med hoven i transporten. Ska träna massa trickträning med Appis, så kan jag kanske lära in ett nytt trick till projektarbetet. Mysa med tess massa ska jag göra oxå och skritta ut henne. :) Blir en hästig vecka!
 
Imorgon skulle jag ju tävlat, men vill inte chansa ifall sträckningen skulle bli värre. Sen har jag oxå blivit sjuk nu med, feber och halsont så hade inte kunnat åka ändå. Hoppas jag inte blir mer sjuk imorgon, annars skulle pappa rida Aqua så kan jag se henne lite från marken! :) Och ha lektion ;) Sen ska vi hämta tess med, yeey :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0