kaos

Igår när vi skulle lasta och åka var det rätt kaos. Aqua blev jätte orolig när vi lastade på henne först så när vi kom till tävlingen vågade vi inte lämna henne själv i transporten så pappa fick hålla henne medan jag hoppade appis. Appis som blev extremt spänd av lastningen (hon bara ställde sig när jag skulle lasta) och jag som var helt ofokuserad för jag inte fick tag i pappa (hade ingen koll på var han höll hus med aqua). Resulterade i att jag hade noll fokus på appis. Det var nästan inte schysst mot appis att starta för allt var lite kaos och jag hade inte fokusen där det skulle vara och jag red väääldigt dåligt. Så ja, appis bara sprang och var jäätte spänd. Så denna rundan var bara skit. Glömde borsthinken på stallplan med mina sporrar i och glömde ta på martingal när jag gjorde iordning, martingalet kom jag inte på förrän jag hoppat klar haha.. Hade velat hoppa 1m också men det gick inte att efteranmäla.
 
Appis står iallafall lugnt i transporten när vi tar ut aqua men om vi skulle lämna aqua själv så skulle hon nog bara stå och skrapa och slå med hoven. Det gör hon när vi är på träningar... Så vet inte riktigt hur man ska lösa det.
 
Nästa tävling är om två veckor, så får se hur jag gör då. Hon måste ju lära sig att stå lugnt och själv i transporten. När vi hade tagit ut aqua stod hon och skrek på både appis och hennes syskon som var där och tävlade. Konstigt att dom känner igen varandra? Har ju haft henne i 4 månader nu :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0