dressyrtränat idag :)

och... det gick faktiskt väldigt bra :) Har inte kunnat jobba henne i skritten förut, då hon antingen släppt stödet och inte gått framåt (vilket kan leda till att hon börjar ställa sig) eller så har hon kastat sig iväg i trav. Nu de senaste två veckorna har det börjat släppa och idag jobbade vi henne ganska länge i skritten och hon hade ett väldigt bra stöd och bjöd framåt. Ibland tappar hon lite sug framåt men inte alls som innan!
 
I traven kändes det mesta bra, öppnorna gick väldigt bra! Galoppen i höger gick också bra, jobbade mycket med tempoväxlingar och samlade henne rätt rejält vilket hon gjorde bra. I vänstergaloppen blev hon nog ganska trött så där blev det mest en dragkamp på det raka spåret där hon absolut inte ville går rakt ;) På voltspåret kändes hon dock bra :)
 
Pappa skrittade ut appis en runda. Aqua ska bara skrittas imorgon eftersom hon blev så trött idag. På onsdag är det hoppträning och sen får hon en minivila resten av veckan för det har varit väldigt mycket träningar nu. Appis ska ridas som vanligt och på söndag ska jag hoppa henne på klubbhoppningen för att hon ska få komma ut mer och slappna av.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0