dagen

Kom massa snö idag så vågade inte rida ut då det var sjukt halt och man såg inte isen. Som tur var var ridhuset klart idag så blev lite trimmande där. Pappa intervalltränade appis och jag trimmade aqua. Hon kändes helt okej men lite seg.
 
Längtar tills all snö och is smälter undan och det tinar upp i marken så vi kan komma ut och trimma istället. Aqua behöver ridas mycket i skogen, flera dagar i veckan och det bästa är att avsluta på banan efter en uteritt. Endast rida på banan/i ridhuset när hon hoppas eller tränas. Då kommer hon jobba och sätta muskler mycket bättre. För hon har en helt annan bjudning där och kämpar mycket bättre :) Sen är det mycket roligare att rida vardagspassen när hästen tycker det är roligt och vill jobba och det känner jag att hon inte riktigt vill nu. När det kommer till tävling eller om det är något speciellt så är hon mer på hugget :) Vilket visar att hon tycker det är kul :)
 
Imorgon är det som sagt hoppträning med aqua och innan det ska jag hoppa appis lite inför tävlingen. Ska nog bara hoppa en kort bana på tävlingshöjden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0