dagen

Klubbhoppningen idag gick bra. Appis var överladdad men lugnade sig lite till andra klassen. I 90 la jag en volt för hon var som sagt rätt laddad :p I 1m fick vi ett onödigt nedslag på en linje. Tog tillbaka henne alldeles för mycket där så fick in ett galoppsprång för mycket och hon kom lite nära med undergalopp! Men hon skulle som sagt behöva tagga ner lite på banan så hade det varit lite lättare att rida ;)
 
Sen trimmade jag aqua i ridhuset och hon kändes jätte fin, speciellt i traven. Kan börja länga och korta henne jätte bra där. Jobbade mycket med tempoväxlingar och övergångar mellan skritt och trav. Hon kändes som sagt väldigt fin :)
 
Sen var vi klara precis så vi skulle hinna till Grevagården när 1,50 började, så vi åkte dit för att kolla på Click and Cash som vi nog ska betäcka tess med :) Han vann faktiskt klassen så det var jätte kul att se. Han hoppar riktigt bra och verkar väldigt känslig då han inte ens rids med sporrar. Såg honom både på framhoppningen och banan, riktigt fin :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0