utvärdering tranemo

Tänkte fortsätta med att utvärdera tävlingsplatser som jag gjorde för ett bra tag sen. Så börjar med Tranemo som jag var på sist :)
 
Tävlingsbanan:
Stor gräsbana med bra underlag. Det hade inte regnat så det var såklart torrt och fint. Det var en ganska tråkig bana i 1m där det bara gick runt i en cirkel. I 1,10 var det en mer regional bana (kanske för att 1,20 som var sen var regionalt) och jag tycker det är roligare med lite klurigare banor. Men vad mer kan man begära när det är lokalt? Då ska det vara lätt och enkelt.
 
Framridning:
Utomhus och det fanns bra med plats, fanns nog 2 stycken till och med.

Framhoppning:
Den var på grus och den var jätte stor och bra!! Man kunde hoppa oxern och räcket i från båda varven. Sen kunde man även ta ett språng på gräs innan man gick in, vilket är väldigt bra då vissa hästar säkert kan vara lite känsliga för ''underlagsbyten''.
 
Funktionärer:
Trevliga och allt flöt på bra. Dock var det lite strul med startlistorna och dom hade inte skrivit ut startlistor utan man var tvungen att be om det. De tycker jag dom borde ha skrivit ut eftersom det alltid tar lite tid att fixa sånt och det är några före som behöver fråga något osv...
 
Cafeterian:
Jag brukar inte äta mer än frukost på tävlingar eftersom det är så få starter på lokala tävlingar så man behöver knappt äta lunch. Så har ingen aning om dom hade bra lunch osv.. men bra frukost iallafall :p
 
Övrigt:
Tycker Tranemo var en bra tävlingsplats och vill självklart åka dit igen. Det fanns bra med plats överallt och det var nära alltihop. Extra kul var också att dom hade en fotograf på plats :) Det låg också väldigt fint. Det negativa var väl att vägen dit var väldigt dålig från att man har svängt av från nissastigen. Men det kan ju inte dom hjälpa!
 
Sorry för samma bild igen men hade ingen mer från den tävlingsdagen :p
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0