tisdag

Idag har jag haft över 100 läsare och det var ett tag sen jag hade det sist :D När jag bloggade som mest hade jag nästan det femdubbla men eftersom jag inte bloggade något förra sommaren, knappt något under hösten/vintern/våren så är det ju inte så konstigt att jag tappat endel. Men det är jätte kul att jag har vissa trogna läsare som ändå stannat kvar, riktigt kul :D Hoppas snart att det kommer lite fler läsare hit nu när jag uppdaterar bra igen och det ska förhoppningsvis hålla!! :)
 
Idag blev det en tur i skogen med min syster faktiskt :) Hon red mycket innan men inte nu längre. Jag red appis (och hon aqua) och hon var galen som vanligt! Har lärt henne att stegra med mig på så nu har hon hittat en ny teknik för när hon vill iväg i galopp, typ studsa/bocka nästan så satt lite löst ett tag xD Hade ju inte sadel heller. Men annars gick det bra :) Håller på att göra flugmedel nu, kom på det vid tio att jag skulle göra det och eftersom det måste koka två timmar med så får jag vara uppe ett tag till (men det gör ju inte mig nåt :p). Så hoppas att det ska hjälpa lika bra som sist jag gjorde det!
 
Imorgon ska jag till Ullared, blir alltid mest bara hästsaker jag köper där och får alltid med mig minst 2 påsar hästgodis :p Har inget speciellt att köpa utan hänger bara med för att det alltid är kul att gå där (en stund iallafall!). Sen ska jag rida, putsa, packa, tvätta aquas ben och svans, frisera osv... Så allt är klart inför torsdagen! Det är alla avdelning B först, tävlingen börjar inte förrän 10 och vi har knappt en timme dit så slipper gå upp tidigt :) Gött!
 
Bild från idag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0